DM Consult har over 150 års erfaring fordelt 8 på ansatte, hvorav 3 statsautoriserte regnskapsførere. 

 

Våre kunder jobber innen bygg & anlegg, varehandel, rørlegger, privatskole, lege, camping, reiseliv, bilberging, drosje, husflid, jordbruk, fiske, reindrift og forskjellige typer lag og foreninger. 

 

For de fleste kunder er det slutt med å levere bilag i plastpose til regnskapsføreren. Det meste skjer nå elektronisk, og du som kunde har mye mer tid til å gjøre det du kan, nemlig jobben din.

 

I samråd med deg som kunde så setter opp arbeidsprosessen slik du ønsker det. Vi fører regnskapet i ERP-systemet 24SevenOffice hvor du har tilgang til alle tjenester programmet tilbyr.

 • Automatisk bilagsflyt
 • Fakturering og purring
 • Sende kvitteringer via mobilen mens du står i butikken
 • Godkjenne regninger via mobilen mens du ligger i strandstolen
 • Timeregistrering via mobilen mens du er ute på jobb

 

En vanlig fordeling mellom deg som kunde og DM Consult (DMC) som regnskapsfører

 • Faktura kommer inn i regnskapsmottaket som EHF
 • DMC konterer fakturaen og sender til deg for godkjenning
 • Du tar opp mobilen, sjekker og godkjenner fakturaen med ett klikk
 • DMC bokfører fakturaen og sjekker om du har noen kommentarer til den
 • Fakturaen havner i betalingsmodulen i regnskapet hvor du eller DMC betaler den
 • Når fakturaen er betalt, sendes det returfil fra banken og postene gjøres opp i regnskapet

 

Dette utgjør en stor tidsbesparelse for deg som kunde. Du slipper å hente fakturaen i posten, taste inn lange kid.nr i nettbanken, sette fakturaen i permen/plastposen for så å levere den til regnskapsfører som da må skanne den til regnskapet og bokføre den.

 

Videre så kan du fakturere selv fra 24SevenOffice hvor fakturaene sendes automatisk som EHF, eFaktura eller pr e-post. Det går selvfølgelig an å skrive de ut og sende pr post også, alternativt så kan systemet sende de pr post. Da blir de automatisk pakket, frankert og sendt til kunden for 15 kr.

 

Innbetalingene kan også sendes elektronisk via systemet, og du vil spare penger på at regnskapsfører ikke trenger å føre dette manuelt. Hvis fakturaene ikke blir betalt kan du enten purre selv via systemet, eller så kan vi sende purring/inkassovarsel og evt. opprette inkassosak.

 

Til slutt kan det nevnes at systemet kan skreddersys for din bedrift iht. dine ønsker og behov, vennligst ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon.

 

Årsoppgjør og Skattemeldinger (Selvangivelser)

Når året er omme og vi har fått alle bilag og årsoppgaver til regnskapet, så tar vi årsoppgjøret og sender alle nødvendige dokumenter til Skatteetaten innenfor fristen. Vi har lang erfaring med mange ulike næringer og vet hvilke fradrag m.m. de forskjellige har krav på.

 

Vår erfaring er at vi alle er tjent med å gjøre det vi er flinke til, nemlig jobben vår. Enkelte kunder ønsker å spare penger med å f.eks. føre regnskapet selv. Konsekvensen kan da være at de går glipp av fradrag de ikke visste de hadde krav eller få gebyrer og tilleggsskatt pga. feil regnskapsføring.

 

Gjør jobben din – så gjør vi jobben vår.